آنچه در موردکبد چرب باید بدانید -- "منظور از کبد چرب، رسوب چربی در کبد است." -- 21 شهریور 1391
آیا مصرف ماست تاثیر خاصی در بهبود سلامتی دارد؟ -- "در حالی که در توصیه‌های غذایی بر مصرف محصولات لبنی تاکید می‌شود نتایج یک مطالعه جدید نشان ..." -- 01 خرداد 1394
تب مالت، بیماری با منشأ غذایی -- "بیماری بروسلوز یا تب مالت یک بیماری بومی در ایران است" -- 28 ارديبهشت 1394
چالش هاي پيش روي آزمايشگاه هاي همكار غذا و دارو -- "جهت دریافت اصل مقاله با موضوع چالش هاي پيش روي آزمايشگاه هاي همكار غذا و دارو لینک ذیل را ..." -- 06 تیر 1396
خطرات جیوه موجود در غذا های دریا -- "نتایج بدست آمده در یک بررسی  نشان می‌دهد جیوه موجود در غذاهای مختلف می‌ییتواند با ..." -- 21 شهریور 1391
خطرات قزل آلای پرورشی -- "قزل آلای پرورشی ممکن است سرطانزا باشد !" -- 12 بهمن 1394
سرطان کبد با مصرف رنگ خوراکی و سموم سبزیجات -- "دبیر انجمن صنفی آزمایشگاه های غذا و داروی ایران هشدار داد" -- 23 تیر 1394
گوجه فرنگی ، پای ثابت سفره سلامت ایرانیان -- "بخش اصلی گیاه گوجه فرنگی را میوه آن تشکیل می‌دهد که به صورت خام یا پخته در انواع سس‌ها، ..." -- 02 خرداد 1394
نعناع و طراوت پوست -- "مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد نعناع در زیبایی و طراوت‌ پوست و مو نقش مهم و به سزایی ..." -- 21 شهریور 1391
نقش پروتئین های گوشت در کاهش پوسیدگی دندان -- "تحقیقات نشان می دهد که یک نوع اسید آمینه به نام L-arginine، پلاک های بیماری زا و بیوفیلم ..." -- 21 شهریور 1391

دبیر انجمن صنفی آزمایشگاه های غذا و داروی ایران هشدار داد

 

دبیر انجمن صنفی آزمایشگاه های غذا و داروی ایران گفت: سموم باقی مانده در سبزیجات و رنگ خوراکی مصنوعی زمینه ابتلا به سرطان کبد را فراهم می کند.


به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه مازندران، ابراهیم جوان امروز چهارشنبه در جمع مدیران شهرستان آمل با اشاره به اینکه برخی سمومی که در سبزیجات استفاده می شود گاها تا 12 برابر میزان مجاز سموم دارد، تصریح کرد: قارچ کش هایی که در این سبزیجات و برخی اقلام مانند برنج استفاده می شود آلاینده است.


وی با بیان اینکه هر مولکول این سموم باعث ایجاد سرطان کبد می شود، عنوان کرد: در برخی از این سموم آلایندگی نیتراتی نیز وجود دارد و چون سموم موادغذایی سریعتر دیده می شود در این باره باید هشدار داد.
جوان با اشاره به اینکه این قارچ کش ها عوارض تولید مثلی و رشد و نموی در میان انسان ها ایجاد می کنند، یادآور شد: نیتریت و نیترات موجود در سبزیجات باید جدی گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه در هر وعده کوچک غذایی از سبزیجات که می خوریم 225 میلی گرم سموم وارد بدن می شود، عنوان کرد: این میزان با مصرف روزانه افزایش پیدا می کند.


دبیر انجمن صنفی آزمایشگاه های غذا و داروی ایران با بیان اینکه رنگ های غیرمجاز که این روزها به راحتی در موادغذایی استفاده می شود موجب بیش فعالی کودکان خواهد شد، افزود: این رنگ ها موجب بروز برخی سرطان ها نیز می شوند.


وی با اعلام اینکه در یک آزمایش از زعفران در استان قزوین نشان داده شد که 60 درصد آن رنگ مصنوعی بوده است، گفت: نوشیدنی هایی که در خیابان ها عرضه می شود دارای 70 درصد رنگ غیرمجاز است.
جوان با اشاره به اینکه برخی سموم ایجاد شده در محصول پسته را به دلیل اهمیت صادراتی آن حذف کردیم، یادآور شد: این محصول در برخی موارد به سم آفلاتوکسین آلوده می شد که سرطان کبد ایجاد می کرد.
وی با بیان اینکه در پرورش ماهی نیز بیماری مالاشیت گرین سلامت انسان ها را تهدید می کند، گفت: باید از خرید زنده ماهی جلوگیری کرد.


 
منبع:

خبرگزاری ایسنا منطقه مازندران


مطالب پربازدید

01.12.2018

ضرورت کنترل اسید های چرب

در گفتگو با دکتر ابراهیم جوان آملی روغن ها و

+ مشاهده

18.11.2015

آزمایشگاههایی که سلامت

در گفتگو با دکتر ابراهیم جوان آملی

+ مشاهده

24.05.2015

چراغ راهنمای غذایی

چراغ راهنمای غذایی  وزارت بهداشت 

+ مشاهده

23.05.2015

همان روز بپزید، همان روز

طی سال‌های اخیر وقوع مسمومیت‌ها و بیماری‌های

+ مشاهده

21.05.2015

اهمیت شناسایی رنگ های

آشنایی با انواع رنگ های مصنوعی و بررسی موارد

+ مشاهده

18.05.2015

راز سلامت در چای سبز

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف چای سبز و چای سیاه

+ مشاهده

پربیننده ترین مطالب

راز سلامت در چای سبز

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف چای سبز و چای سیاه ...

+ مشاهده

آزمایشگاههایی که سلامت ...

در گفتگو با دکتر ابراهیم جوان آملی

+ مشاهده

آنچه در موردکبد چرب باید ...

منظور از کبد چرب، رسوب چربی در کبد است.

+ مشاهده

زندگی با سلامتی

ضرورت کنترل اسید های چرب ...

در گفتگو با دکتر ابراهیم جوان آملی روغن ها و ...

چالش هاي پيش روي ...

جهت دریافت اصل مقاله با موضوع چالش هاي پيش روي ...

راز طول عمر و خاصیت جوان ...

راز طول عمر و خاصیت جوان کنندگی ژل رویال (Royal ...

خطرات قزل آلای پرورشی

قزل آلای پرورشی ممکن است سرطانزا باشد !

آزمایشگاههایی که سلامت ...

در گفتگو با دکتر ابراهیم جوان آملی

سرطان کبد با مصرف رنگ ...

دبیر انجمن صنفی آزمایشگاه های غذا و داروی ایران ...

کاهش دردهای عصبی دیابتی ...

رژيم غذايی گياهی ، درد عصبی ديابتی ها را کاهش می ...

آلودگی پرتقال٬ ليموترش و ...

به گفته مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو ...

Scroll to top